LUNCH vanaf 12.00
Soep gemaakt van ochtend verse oogst uit onze herfstmoestuin met truffelolie, geserveerd met zuurdesemtoast |
7.95 |
Crème van bloemkool, kerrie-olie, geroosterde hazelnoten, platte peterselie, vegan feta , geserveerd met roggecrackers en een kleine salade |
10.50 |
Zuurdesemtoast met paddenstoelen roomkaas, kastanjes, tuinkers, geserveerd met een kleine salade |
11.95 |
In knoflook roomboter gebakken knolselderij, geserveerd met katenspek, geroosterd boekweit, in Cognac gemarineerde rozijntjes, zuurdesemtoast en een kleine salade |
12.75 |
Eggs Benedict (zacht gekookte eitjes van onze adoptiekippen), met briochebrood, spinazie en Béarnaisesaus (Parmezaanse kaas supll. 2.75 of gerookte zalm € 3.50) |
11.50 |
Geroosterde pompoen uit de oven met een zachte spread van Leidse sleutelkaas*, hazelnootolie, geserveerd met noten krentenbrood en een kleine salade |
14.50 |
Getoast briochebrood met romige zuurkool, knakworstje van het Beemsterlan(t) varken, gerookte paprikamayonaise, geserveerd met een kleine salade |
12.50 |
Tartaartje van basmatirijst en kokos, geserveerd met pastinaak gemarineerd in de saffraan-olie, Parmezaanse kaas en een kleine salade |
13.95 |
Zuurdesemtoast belegd met een crème van gerookte makreel, truffelmayonaise, geserveerd met een kleine salade |
15.50 |
TAARTEN |
5.50 |
Citroentaart met meringue |
|
Kokos taart met yoghurt en ananas-basilicum frosting |
|
Fluwelige chocoladetaart met rozemarijn en dadels |
|
Boterkoek met sinaasappel, citroen en walnoten |
|
Bananen chocolade cake met een frosting van pinda’s en vanille |
|
Witte chocolade cheesecake met een frosting van wilde perzik en vanille |
|
deze gerechten zijn veganistisch | |
* Product in de Ark van de Smaak van Slowfood |
020 320 41 32
Lunchen kan in Gartine vanaf 12.00.
Al 17 jaar verandert onze lunchkaart vier keer per jaar met de seizoenen mee.
Bijna alle groenten en fruit komen van onze moestuin.
Dat wat we tekort hebben kopen we biologisch bij.
Soms valt de oogst van een bepaalde groente soort een beetje tegen of we hebben er juist weer extreem veel van!
Er staat altijd een product op de kaart die in De Ark Van Smaak van Slow Food valt en we serveren de lunchgerechten met niet alledaagse broodsoorten.
Reserveren voor de lunch verdient een aanbeveling, anders bestaat de kans dat je even moet wachten.
Brunch
Brunchen kan vanaf 11.00 en er is dan een keuze uit de ontbijtkaart en de lunchkaart.
Gartine is o.a. bekend om de niet alledaagse smaakcombinaties, maar o zo lekker!
Geniet bijvoorbeeld van onze beroemde Eggs Benedict of onze moestuinsoep met truffelolie.
Reserveren voor de brunch verdient een aanbeveling, anders bestaat de kans dat je even moet wachten.