HIGH TEA vanaf 14.00

Alleen per tafel te bestellen.  
   
Gartine's high tea hartig: p.p 17.95

Soepje van de tuin, twee belegde broodjes, hartig cakeje met een dille roomkaas en rauwe ham, quiche uit de moestuin en een pot thee.

 
Gartine's high tea klassiek: p.p 21.95

Quiche van de tuin, sandwich met hartig beleg, soesje gevuld met een créme van oude boeren opleg kaas, twee stukjes taart, cupcake met huisgemaakte jam en dikke room en een pot thee.

 
Gartine's high tea groot: p.p 23.50

Soepje van de tuin,soesje gevuld met gerookte makreel, quiche uit de tuin, sandwich met hartig beleg, twee stukjes taart, cupcake, friandise en een pot thee.

 
Gartine's high tea luxe : p.p 25.50
Cocktail met lavendellimonade en huisgemaakt sorbet ijs, soepje van de tuin, hartig cakeje met dille roomkaas en rauwe ham, sandwich met hartig beleg, soesje met gerookte makreel, stukjes taart, macaron, friandise en een pot thee.   
   

TAART

Citroentaart met meringue  4.95
Kastanje taart met vijgen en een koffiefrosting 4.95
Chai cheesecake met een bramenfrosting  4.95
Fluwelige chocoladetaart met rozemarijn  4.95
Taart van stoofpeer met honing en kaneel  4.95
Warme soufflé van donkere chocolade met tijmhoning, mandarijn en moestuin sorbetijs  6.25
   
  • Onze groenten en fruit wordt zo mogelijk uit de grote moestuin betrokken die in eigen beheer is
  • Wij steunen Stichting Adopteer een kip en werken met Biologische eieren
  • We werken met producten van de Ark van de Smaak van Slowfood
 

Reserveer

020 320 41 32

Gartine - Verfijnde high tea in Amsterdam Centrum

Gartine serveert heerlijke soorten high tea. Er zijn verschillende combinaties van high teas met zoete hapjes en/of hartige gerechten. Bij Gartine werken we met verse en huisgemaakte producten. We serveren lichte, gezonde, heerlijke hartige en zoete gerechten bij de afternoon tea. De cupcake's, soepen, sandwiches, taarten en andere gerechten worden elke dag allemaal vers gemaakt. Naast onbeperkt thee krijg je een selectie van de lekkerste hartige en zoete hapjes. Volop genieten! Gartine wordt niet voor niets één van de beste high tea hotspots in het centrum van Amsterdam genoemd.
De gerechten die Gartine serveert zijn gerechten met een eigen tintje. Het zijn geen gerechten die je in veel restaurants in Amsterdam kunt vinden

 

Wij gebruiken zoveel mogelijk biologisch gekweekte groenten en fruit uit onze grote moestuin. En dat proef je!

 

Afternoon tea in Amsterdam

Wij zijn om 6.00 in de ochtend aanwezig in Gartine om de lekkerste taarten, cup cakes, bonbonnetjes, quiche en soepen te maken. Alle ingrediënten voor een heerlijke high tea met familie, vrienden of collega’s. Het is volgens onze gasten één van de leukste plekken in het centrum van Amsterdam om te high teaen. Je kunt bij Gartine zo binnenlopen voor een high tea of je nu alleen bent of met meer.
Ons restaurant is in het midden van het centrum gevestigd en daarom één van de beste plekken voor high tea: Je kunt hier even aan de hectiek van Amsterdam ontsnappen en rustig genieten.

Wel raden wij aan om te reserveren als je zeker wilt zijn van een plekje. Anders bestaat de kans dat je even moet wachten.